Voorwaarden

Voorwaarden

Met deze gebruiksvoorwaarden ga je akkoord bij aanmelden:

Akkoord

Bij deze website met bijbehorende producten voegen we onze disclaimer. Deze is ook op te vragen via email. Als deelnemer van onze programma’s, coaching, mentoring, webinars, community of andere aangeboden producten en diensten ga je automatisch akkoord met de punten uit deze disclaimer en gaan we er van uit dat je van alle punten op de hoogte bent.

 

Verspreiding en delen

Deel gerust onze visie, de 4 principes en ons motto: “Glimlach, Groei, Geef & Geniet”. Indien mogelijk, met een duidelijk waarneembare vermelding “Meer Dan Succes” of “Loran van Rest” dan wel de naam van de betreffende coach/trainer of het bedrijf welke de training verzorgt, inclusief vermelding “Meer Dan Succes”.
Onze programma’s, webinars, coaching, mentoring, video’s, audio’s en alle overige materialen gekoppeld aan Meer Dan Succes en/of de coaches is bedoeld voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wij vertrouwen er daarom op dat jij, als deelnemer, de inhoud van onze programma’s en met name verstrekte of toegankelijk gemaakte materialen alleen voor jezelf zult gebruiken. Verspreiding met commercieel (eigen)belang in welke vorm ook, is niet toegestaan. Ook niet wanneer het aannemelijk kan zijn dat het delen kan zorgen voor commercieel gebruik door anderen. Wanneer dit gebeurt zal dit juridische gevolgen hebben met een vergoeding van minimaal de juridische kosten plus aanvullende schadeclaim.

Bij iedere vorm van twijfel dien je eerst contact op te nemen met loran@meerdansucces.nl waarbij er in een reactie expliciet toestemming gegeven moet zijn.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks dat wij zelf 100% overtuigd zijn dat onze programma’s, coaching, mentoring en overige producten en diensten kunnen leiden tot meer persoonlijke groei, inzicht, succes en geluk is ieder resultaat 100% afhankelijk van wat jij hier mee doet. Wij stellen ons niet op als en zijn geen vervanging voor professionele hulpverleners. Wanneer we zeggen of impliceren dat je iets ‘moet’ doen, dan bedoelen we dat als (mogelijk) advies vanuit onze ervaringen, ontwikkelingen en visie en niet als dwingend of bindend advies. De keuze en verantwoordelijkheid wat je met ons advies doet blijft volledig bij jezelf.

Kortom, Loran van Rest en/of Meer Dan Succes en/of onze coaches/trainers kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.

 

Quotes & beeldmateriaal

Rekening houdend met ‘De Denkscore’ is het mogelijk dat onze quotes eens en ergens door ons onbewuste zijn opgepakt. Daarnaast is het lastig te achterhalen, wie een bepaalde zin ooit als allereerste in zijn of haar gedachten had. Vaak wordt gerefereerd naar een bekend persoon die de uitspraak heeft gedaan, echter heeft deze het mogelijk ook onbewust elders opgevangen. We refereren daarom bewust niet (altijd) naar een persoon. Het externe beeldmateriaal was op het moment van eerste gebruik door ons rechtenvrij. Mocht u van mening zijn dat hier inmiddels bijzondere rechten aan gekoppeld zijn, dan dient u dit direct te melden inclusief juiste aanpassingswijze zodat wij de redelijke tijd hebben het materiaal kostenvrij te verwijderen of aan te passen naargelang de rechten hiervan.

 

Inspiratie

Ondanks de standaard juridische en omslachtige teksten in deze disclaimer hopen we jou hier te inspireren om te glimlachen, groeien, geven en te genieten. We dagen je graag uit om met jouw opgedane kennis, kunde en ervaringen aan te sluiten bij onze missie om zoveel mogelijk andere mensen deel te laten nemen in dit motto.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het helpen van andere mensen volgens onze visie, neem dan contact op via: loran@meerdansucces.nl

 

GLIMLACH, GROEI, GEEF & GENIET

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare